blaha blaha :D

Nananan, sry for not updating.
Har inte haft tid, finns så mycket annat man kan göra :)

Är i boden iaf, känns som att jag är här ganska ofta nuförtiden, HAHA x) Men det är väl för att bästvännerna finns här, eller nå :) Är med Linkan och Blixten just nu, ska träffa Oscar senare tror jag om han nu kunde gå ifrån nån minut och ge mig en godnattkram :] hoppashoppas :D

Ska sova hos frida idag, helt otroligt hennes morsa gick med på det, men det är väl en fördel eller nå :D Ska följa med till hennes skola imorgon också, en liten stund iaf. Ska ju till läkaren kl 11, sen har jag fan inget bättre för mig :o Bilfan får man ju inte köra, och ingen skola har man heller. Men jag tror att vi skulle dra och bowla, jag och Blixten :) Hennes BOYFRIEND skulle tydligen sponsra oss, HAHA ganska knasigt om man nu vet vad hela saken handlar om.
Nä, nu sak jag rövknulla Frida och ta över guitar hero:t :D :D :D :D
jabraHEEEJ!

one on one

jahapp, då var man väl sågott som singel igen.

Äckel.

Jag känner mig så jävla... ja jag vet inte vad. Som att någon drar mig åt två olika håll, och det är så jävla svårt :/


Och duuu, fyfan för dig alltså. Jag hatar dig, nu gör jag det. Efter igår vill jag bara slå dig så jävulskt tills du aldrig mer öppnar ögonen. Gör du såhär en enda jävla gång till kan jag lova att du får det surt. Jävla fitta.

Hello tomorrow, 'n goodbye to yesterday.

Tjaaaao, sitter uppe hos Björn just nu, han bjöd mig, ener och oscar på gooodmat :D
Inget slår god mat vafan ^^

Börjar för övrigt bli jävligt less just nu, har inte sovit nåt på över ett dygn. HAHA :D Kanske dags, eller nå..

Imorrn har man ju lite sovmorgon iaf, eller njaa.. Kanske inte riktigt. Måste vara i boden kl 09.15, läkartiiiiid. Så kan det gå.

Nu ska jag var lite social med dom här knasiga små sakerna, haha x)

schaaa.
Zebrahead - hello tomorrow <3

In your face.

HAHA, så jävla rätt. Du förtjänar varenda liten smula skit du får.
L, som i looser B)

Om vi inte..

Nanana, äntligen hemma! Är ju nästan aldrig hemma nuförtiden, skönt men lite småjobbigt.
Sitter och nöter Ratsegar & Patrizia - om vi inte, otroligt skön låt.

Har jobbat hela helgen, lagomt kul. Naath. Men vad gör man inte för lite smågrus. Ska jobba imorgon också eftersom Johan inte kunde, så då blev det lite extra där med. Klart man ställer upp ;) Hade egentligen tänkt åka till boden och träffa lite folk, samt låta Martina pierca mig :) Men så tokigt det kan bli ;p Lika bra ändå, om jag åkt dit så hade jag nog inte varit hemma förän halv tolv ungefär, och inte kunnat somna förän vid två-tretiden (as usual). Måste ju vara utvilad till tisdagen, vill fan inte kugga!

En liten update bara, det får duga! Nu ska jag gå upp till mitt rum och se en film jag lånade. "1O.OOO BC", lär ju somna efter halva som jag alltid lyckas göra :) Har cheddarpopcorn också, yummie!


Min blogg är så jävla tråkig :o Och jag ids inte fixa den heller. Blää. Ids du? ;p

yeah, work work WORK IT!

Uuuusch, jobb idag! jag vill inteeee. Men man måste, annars får man inga pengar heller. Jag drunknar snart i skulder, inte braaaa.

Har inte haft någon skola idag, och det var väl härligt. Så istället ska jag börja jobba klockan tre. Sitter här med blött hår och undrar hur fan jag ska hinna, men jag lyckas ju oftast B) Borde gå och sminka mig nu eller nåt, men jag känner mig så jäääävla slö.

Igår "bakade" (baka och baka, man kokar ju bara ihop skiten och sen är det klart B) ) jag pannacotta till babys mamma. Vit och mörk choklad vare i den, och grädde med frukt. Hon tyckte om den jättemycket, tror jag, men baby var kräsen och ville bara åt den vita chokladen. haha x)

Blää, det går inte sådär jättebra för mig att skriva en hel sammanhängande text, men tvingar man mig att blogga fast jag inte har nåt intressant att blogga om så får man skylla sig själv! Haha :D
Är iaf fest i piteå ikväll, jag vill dit men slutar inte förän 22:NOLLNOLL, och jag har varken skjuts eller nåt att dricka. Synd om mig! hahaaah x)

Kan ju alltid skriva lite ikväll när jag kommit hem, för då har jag säkert varit med om något roligt :)