Hur..

.. lägger man in banners och liknande på sin blogg? :)


plusikassan.se

Pics

Bjuder på lite bilder, höhö!
 

Maja har inte blivit så mycket större, men Curry däremot är fet som jag vet inte vad. Men fortfarande lika söt :) Igår åt vi nån slags "paj"liknande sak hos mami och den var grymt god, konstigt namn dock.

Hachiko

Uh, sorglig film vi såg nyss alltså. Baserad på en verklig händelse om en hundvalp som blir omhändertagen av en man (Richard Gere) och de blir typ bästa vänner och hunden följer med honom till tågstationen varje morgon när mannen ska till jobbet, och varje dag kl 17 när han kommer tillbaks så sitter hunden på tågstationen och väntar. Så jäkla söt hund och bra budskap bakom filmen :) SE DEN!

rubrik:

Ja idag vaknade jag då INTE tidigt. Hade en tid på Lernia vid 10 och vaknar 9 av klockan och är väldigt trött. höhö.

Ps, det är bra att vara sjuk för jag har gått ner två kilo :D

The way that booty movin' I cant take no more..

Guess what? 08.09 vaknade jag imorse. Ungefär nästan helt klarvaken. Ändå var jag inte isäng tidigt igårkväll. Så jäkla mysko alltså! Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag gillar det eller inte. Dagarna blir ju så jävla långa. Minns inte ens att jag skickade ett sms till morsan efter jag vaknat, fick för mig att jag gjorde det igår och att det var fel på telefonens datum, or something.

Just nu är jag trött, väntar bara på att darling ska komma hem. Han har varit och tränat, och just nu ser han förmodligen på film där borta. Längtar tills jag kan börja träna igen, är fortfarande inte frisk. Dock är jag inte lika förkyld längre och örat har blivit lite bättre tror jag (noll koll hahaha).
Nu är det bara hostan som ska bekämpas..

Ps, katterna springer runt som galningar. Att hoppa in i väggen är tydligen skitkul och jag fattar inte varför dom ska klösa upp den där saken som är på golvet i duschen. De klöser upp den, tittar lite på vattnet i hålet och sedan går de iväg. Konstiga djur det där.

Tidigt, tidigt.

08.32. Just precis då öppnade jag ögonen, satte mig upp och gick på toa. Sedan vaknade jag helt. Så ovanligt men så härligt. Har vänt på dygnet COMPLETELY och det är jag glad för. Även fast jag gick och la mig efter tolv igårkväll så vaknade jag före nio, hihihi :]

Vet inte om det är pga att jag är så sjuk, eller att jag blivit så duktig helt enkelt. Det är nog det sista ;)

Hehe, sahrry ea!

Special request from Linnea! Hahah xD Uppdaterar ungefär lika med noll nuförtiden. Tror inte det är så intressant att läsa om hur arbetslös jag är.

Har varit megasjuk i över tre veckor nu. Vet fan inte vad det är jag har ens :S
20 januari svällde mitt ena ben upp och vi fick åka in till akuten i sunderbyn. Det var ingen blodpropp och ingen visste vad det var heller, lite lagom mysko sådär. Svullnaden gick ner och efter en vecka var den borta. Några dagar före benet svällde upp blev jag förkyld och har varit det sen dess. Det har dock blivit värre sista dagarna och igår (i think) fick jag hosta också.
Hehehe AWESOME..
Det har även pendlat till och från med feber någon vecka. Och jo just det, vi får ju inte glömma den fina hörselgångsinflammationen jag fick i onsdags.

Summa sumarum - Svullet ben, feber, förkyld, hosta och hörselgångsinflammation. Ett lagom roligt tidsfördriv.

Ps, min kille är sexig när han städar. Ds