Egentligen..

.. borde jag ligga och sussa sött just nu, men kan inte somna. Tog just av mig linserna för en liten stund sen, och nu sitter jag här med bara täcket runt mig (och en persiko-drickyoghurt att smälla i mig ) i min lilla madrasshörna hos papi :)


Måste konstatera att solarium funkar super för mig, nu har jag äntligen börjat få lite färg på kroppen ;) Känner mig inte lika äckligt vinterblek just nu iaf, skönt är ju det!


Är så jäkla sugen på att göra om min blogg, men vet inte vad jag ska ha för header. Har inget photoshop eller annat bildredigeringsprogram heller så det får nog vänta ett tag, men man kan ju alltid koda för fullt så gott det går ändå :)


Saknar Adde ännu mer just nu, det känns så tom här utan honom! Det är sjukt så mycket jag tycker om honom. Att jag inte fattade det första gången, han är ju underbar! :)
Försökte ladda upp en bild på honom men det ville inte Blogg.se, så det får jag göra någon annan dag :)

Nu ska jag sätta igång med lite kodning, om datan vill samarbeta med mig ;)

Puss!

fetto ;)

Hade som sagt väldigt tråkigt, så jag gick till Willys :D Adde mötte mig och så gick vi dit :p Handlade trocadero, godisnappar och chokladglass med massa geggigt inuti, muuums! Så nu sitter jag här med mitt glassberg och saknar adaaaam! :D

Börjar förövrigt 9.45 imorrn så jag får sovmorgon dessutom, lyyyx ;)

:)

Bakis-söndag, as always B)
Siter uppe hos papi just nu, ska väl snart gå och sova :p Vet itne riktigt vad jag ska skriva, men jg sknar adde 4sure :p

Utgång!

Jajemen, håller just nu på att vänta tills plattången blivit nog varm. Ska ut ikväll med ea, ska nog bli rätt nice :) Får användning av min lilla väska och mina grymt snygga skor :D


Äckligt dålig bild men det duger xD

Har ivarjefall jobbat idag, blev bara 3,5 timmar men alltid nåt :) Luleå vann med 5-0, ooooh härligt!

FÖR VI ÄLSKAR LULEEEÅÅÅÅÅÅ!

Måste..

... bara tillägga att jag älskar de halvsura godisbläckfiskarna som finns i gult, grönt och rosa!

Poor today!

Seriöst, just nu känner jag mig fattigare än en kyrkråtta. Men det är det nog värt :)
Har gjort en massa roligt idag, har varit ledig från skolan. Brukar oftast sova så länge jag bara kan när jag väl är ledig, men idag var jag vaken kring 10!

Sprang med elli på stan och handlade lite kul. Har även hunnit med att sola, noppa ögonbrynen, käkat på max, gjort en synkontroll, köpt trosor och leggings, ett par skor och en jättesöt liten partyväska :D Har konstaterat att skorna, väskan och trollorna matchar varann gode bra, så nu är jag fit for fight till imorrn!
Dessutom har jag varit på bio idag med Adde och vi såg Yes Man med Jim Carrey. Rätt bra film, många skratt var det då. Men det var någon jävel som skrattade LIIITE för mycket, så både jag och Adde funderade på att strypa han.
Det lät som en "han" iaf.

Fast det kan ju ha varit en mycket manlig kvinna iofs. Lite som elli ungefär.