14/3


Jag gjorde hål i läppen i tisdags, gissa om någon fick daaamp. haha x)
SYND OM DIG! :Dhihihihi busig lisa ^^


Sen så måste jag bara skriva att jag hatar FALSKA MÄNNISKOR.
Fail på dig alltså, att du bara kan sitta där och ljuga för de andra och snacka massa goja.
FAAAAIIILLLL PÅ DIIIG! Dööööö en plågsam jävla död!!

10/3

Yäääy, ännu ett hål i min vackra kropp ^^Inget märkvärdigt men ändå, schnyggt!!
Besaaaaattt! Har sagt det förr och jag säger det igen, fyfan alltså x)
Den undre ringen gjorde jag idag :)
Den är lite större och kulorna är typ lila/genomskinliga.
Blodigt är det minsann också men sånt är livet! :)

Jaaa, vad har hänt annars idag då? Inte så mkt faktist :P Sovmorgon och idrott. Vi skulle bara gå tvärs genom stan till nåt ställe som kallas soda. Mindre roligt men jaa.. sånt ska man minsann också stå ut med. Efter det så for jag till H och piercade mig, köpte sen en ögonskugga. haha xD Typ brun med glitter i för femti spänn. Fiiiiint! Sen håltimma i ungefär sjuttitusen timmar och efter det engelskaB-redovisning, men hade inte mitt material så jag och Annapanna ska redovisa på fredag istället. Om rottisar, goosh, love those dogs.


Min lille vovve :) <3

Fick sluta tidigare från engelskan SOM VANLIGT och hade då ännu en fin liten håltimma :) Satt och ugglade med ida i matsalen, kul ^^ :P Och slutligen franska. euuuw, horror på hög nivå. Det var tydligen prov men jag suger på franska så det blev inget sånt -.- Fick hem nåt papper istället som jag ska göra. Men lär nog mest troligt hoppa av den kursen ändå.

Fick sluta 40 minuter tidigare allt som allt, så då gick jag in till stan och träffade Linus och R, och fick en telefon :P Min är helt fuckad så jag lånar en gammal w800i tills vidare :) Får väl en ny jävel när jag fyller år, eller nåt.


Hehe, akta risigt x) Bandage och allt :D


Neeej, nu ska jag ut och åka bil, eller nåt. Vi får höras :)
PUSS!

12 - Parlino..

...SUGER KUK! Jävla horor alltså. Luras sådär. Jag har NOLL kronor på mitt kontantkort, kan inte ringa till nån och ingen kan ringa mig. Jävla SVIIIIIN! "2500 fria sms vid första tankning" MY ASS. Måste nog skaffa ett nytt jävla nummer, för inte fan går det att byta tillbaka till halebop heller. -.-
Så nu sitter jag här at wooork. Ingen att prata med. Inget sällskap. Synd om mig. -leka emo STENHÅRT-
Tur att man får caash... maha :D Slutar 22 ikväll, vettefaan vad som händer sen alltså. Blir kanske nån film hos piraten om inte morsan tjurat ihop totalt ^^ Om jag smörar lite kanske det går lättare... -evul-

Påtal om absolut ingenting, jag köpte den där tröjan, en grön. Love it. Så jävla härlig :P Mascaran köpte jag också, men den kostade bara 130 typ :P En guldig :) Och så köpte jag en duo ögonskugga, två gröna. Jag skippade guldet ;P
Färgade håret gjorde jag också, men inte svart. Köpte en röd färg istället bara för att bli av med min utväxt. Svart känns så stelt nu på vintern, jag är ju så jävla blek ^^ Svart blir det nog till sommarn, mest troligt :) Var ju inne på att bli blond men vilket jävla jobb alltså. Näää, jag tror jag avstår :) Såå det är rött nu, mörkare kanske men det är rött iaf ;D Måste klippa mig också, så jäääävla sliten man börjar bli. Vill dock inte bli av med längden, buhu.

Tråkigt att jag aldrig kan uppdatera min jävla blogg när man lagt ner sån tid på att designa den rätt. haha xD Ska tamefan köpa en gay jävla laptop så kan jag skriva när jag vill. Mwhiiihi :)

PUSSHEEEYS!