Bloggpaus

Som ni redan märkt har det varit väldigt lite aktivitet här på bloggen senaste veckorna. Tänkte ta en liten paus, men lägg till mig på bloglovin så ni inte missar när jag skriver igen :)

Ops, I lied.

Har varit ännu sämre idag än jag var igår, huvudet känns mycket tyngre och att bara röra på sig känns så mycket jobbigare. Tror nog inte att jag kan jobba imorgon, men får hoppas till tusen att jag blir bättre ändå. Annars måste ju stackars Ida grillar själv åt två kiosker och det känns inte så kul att lämna henne ensam med allt jobb! Dessutom blir det mindre klirr i kassan den 25e och jag behöver vartenda öre jag kan få tag i.

Just nu väntar jag bara på att älsklingen ska komma hem,
han är och tränar som vanligt :)
Vi tänkte se "The Proposal", någon som sett den? :)

KE$HA - tik tok

PS,

 

Jag får typ väldigt ofta såna här kommentarer och godkänner dom aldrig. Gillar inte sån där spam-reklam eller vad man ska kalla det.

Är för övrigt redan medlem på gratisbio, pointshop, freefood, gratiskläder, gratissmink, lockerz.. jaa, all sån där skit som finns (även om jag knappt är aktiv på någon sida). Så bry er inte om att skicka såna kommentarer i framtiden :)

Hanna Fridén




HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAH!
Hehe, min humor.. eller nåt.

Time to grilla some burgare

Dags att börja klä på sig, fixa håret och kanske sminka sig lite grann. Undrar hur vädret är i Lule - vinterjackan eller skinnjackan? Stort dilemma.
Hade jag haft en kamera hade jag mer än gärna visat dagens outfit, den är supersnygg!

Gamla slitna jeans med vitt bälte till
Svarta platta DC skor (Perfekta jobbarskorna, fötterna kan inte ha bättre stöd! lol)
Långärmad svart tisha med "Onico - visa din kärlek blablablba" tryck på
Svart/knallgul keps.
En "tagg" med nyckelband runt halsen (Tagg = plastbricka med en bild på mig, mitt namn och vars i arenan jag jobbar samt en sträckkod på baksidan)

Maja är söt!



(Ska inte vara nåt ljud)

Gustafsson

Ligger i soffan med datan i famnen och kollar klipp på youtube, Björn är fortfarande lika härlig. Hahaha

 

Blir till att åka till lule och jobba lite senare idag, Lule vs Djurgården.

Can't wait!

Hoho, längtar tills galerian öppnar!






Min nästa investering.

 

Finns på melba.se för 249 kronor.

 

 

 

 


Tisdag morgon.

Usch, jag är så trött! Igår var vi och tränade till ganska sent och mina ben värker! Fast det är ju rätt så skönt ibland, då vet man ju att träningen iaf ger lite resultat. Efter träningen såg vi en film och käkade lite godis. Älsklingen somnade i min famn som vanligt men jag tycker det är härligt att pilla i hans hår när han sover ;p





Grattis älskling! (I efterskott)

Igår fyllde älsklingen år, och eftersom det var hans födelsedag lovade jag att inte blogga något :p Vi tillbringade hela dagen i byn, det var rätt trevligt. God mat och massa skratt, kan inte bli annat än lyckat. Han fick lite pengar av sina föräldrar, och en jättefin tavla av sin syster som vi ska hänga upp i vardagsrummet.

I Lördags kom min familj (Mamma, Danne, Linus, Fredrik & Filip. Blev trångt i vårat lilla kök, hehe..) hem till oss för att fira älsklingen eftersom mamma jobbade söndag. Dom hade köpt med sig en jättegod tårta och nå fikabröd. Dom tog även med sig en kaffekokare+kaffe eftersom vi inte hade någon. Gustav fick lite pengar och en parfym som luktade jättegott, så nu har han äntligen råd med en ny telefon som han pratat om så länge. Superglad för hans skull! (Och en liten gnutta avundsjuk) ;D

Vi gav äntligen larverna namn igårkväll. Dom heter numera Maja och Curry. Haha :D Dom har blivit jättemysiga och Curry är inte alls lika rädd och inåt som hon varit tills nu. Hon busar glatt runt med Maja och springer inte och gömmer sig såfort man hamnar i samma rum. Superbra!





Sun Tan

Nu ska vi åka och sola! Sun Tan är väl det bästa av två alternativ här i boden, men det är ändå inte lika bra som luleås. I lule har dom en sån här maskin där man kan köpa olika "krämer" som man smörjer in sig med innan man lägger sig och solar, och dom luktar supergott samt gör att man får en bättre färg. På Sun Tan i boden har dom inte det, och dessutom spelar dom bara Lugna Favoriter. Hate it, blir så irriterad!

Men det är iaf bättre än det andra stället, som jag inte ens minns vad det heter. Solariumena (?) knarrar och det är bara inte lika trevligt som på Sun Tan. Men men, alla kan ju inte vara bäst :)




Freedag!

Yeah, idag är det fredag vilket betyder sprit och fylla för de flesta. Själv ska jag nog bara ta det lugnt med älsklingen. Vi har inget speciellt planerat idag, förutom att vi ska och sola när han slutat jobbet.
Blir nog en hyffsat tidig kväll om inget annat kommer upp, jag ska nämligen jobba imorgon. Lule vs..? (Ida, vilka spelar dom mot?!?!) Jag har ingen aning, haha :p Som vanligt!

Önskar att jag hade en kamera, eller åtminstone en mobil med blåtand så man kan lägga upp massa kul, för det är väl inte så roligt att bara se en massa webcambilder hela tiden? ..

091001

Jag har förändrats rätt så mycket det här året. Inte bara utseendemässigt utan även mitt inre har förändrats otroligt mycket. De som känner mig vet hur jag var förut. Rätt så konstig ibland, betedde mig konstigt och sket i allt. Nonchalant och dryg var väl mina andranamn. Jag kunde stänga av mina känslor helt, och var som en robot ibland. Inget rörde mig i ryggen, jag hade ingen lust till något alls och tyckte att livet var onödigt. Mådde skit.
Jag piercade mig överallt på massa konstiga ställen, enbart för att jag älskade smärtan och varenda gång kändes det som en befrielse. Lite dumt kanske, men det är otroligt svårt att beskriva hur det känns. Jag färgade håret hela tiden, sminkade mig otroligt dåligt, hade inte ens mina egna kläder på mig. Sov lite överallt och sket i vars jag hamnade, ofta i dåligt sällskap.
Söp som ett svin och sket i konsekvenserna. Gjorde massa dumheter. Rökte ett, två pack cigaretter om dagen. Åt knappt nånting alls, rasade i vikt.

Numera har jag min "naturliga" hårfärg, jag beter mig som folk, jag tränar ganska regelbundet, äter bra mat, har en sund vikt, röker knappt ett paket i månaden. Super gör jag inte heller lika mycket längre. Min farsa är ju alkis så jag har tänkt efter, och jag vill inte sluta som honom. Så med alkohol tar jag det hyffsat försiktigt.

Jag har slutat "stänga av", the robot is gone. Jag har plockat bort en massa piercingar, sminkar mig bra, har egna kläder. Jag har en egen säng och ett eget hem (som jag delar med älskling såklart!) och behöver aldrig mer oroa mig över att måsta sova ute. Jag har knappt några vänner kvar alls, men det är lika bra. De som var mina sk vänner var inte bra för mig. Hellre inga vänner alls än vänner som försöker få en att hamna i skiten. (Dock finns det ju några få guldkorn som jag älskar och saknar väldigt mycket)
Dessutom märker man vilka som finns där och vilka som inte bryr sig ett skit när man flyttar. Det är kanske tre personer som hört av sig och viljat umgås sen jag flyttade till Boden. Vet inte om det säger mer om mig än om mina "vänner", men folk förändras som sagt.


Fast samtidigt är jag glad över allt som hänt.
Det har format mig till den jag är idag och jag är stolt över mig själv.


Jag mår bra nu helt enkelt, och mycket är tack vare Gustav.
Utan honom hade jag nog fortfarande mått skitdåligt,
och jag är så otroligt tacksam över att jag har honom i mitt liv.

Vars jag ville komma med detta inlägget vet jag inte riktigt.
Men jag vet att det finns människor som fortfarande snackar skit om mig,
fastän dom inte sett mig eller pratat med mig sen gymnasiet.
Människor KAN förändras till det bättre, och alla förtjänar en andra chans.




Bilder är minnen, och en del saker saknar man väl mer än andra..