Akta så du inte fastnar sådär!

vissa dagar känner man att man har så mycket man vill få ur sig, men när man väl sitter där så är allt stumt.

Har sovit hos Leo inatt, vi har möblerat om och städat hela hans lägenhet. Är bara nå grejer som ska lyftas (tror jag?!) som oscar ska komma och hjälpa till med :) Fetfesten den 31a, yeah!
Väntar iaf på att leoboy ska duscha klart, sen åker vi till mig med schnyggbilen och käkar frukost. Börjar 13.35 idag, usch så tidigt! Ska försöka tvinga hit oscar också, snart är han borta i typ 10dagars perioder :o

Måste ju bara påpeka att en viss person förvånade mig ganska starkt i söndags, hoppas det håller i sig bara..

Blixten, saknar dig baby! Ses till helgen..? :) <3

Dusturbia

Nanana så jävla INTE VÄRT, har haft hål från 11 och ska ha det till 14 också. Så lejd, orkar inte seriöst xD hahahah xD Sitter i skolan, och kan inte göra nånting kul heller -.-'


Helgen har vart helt otroligt grymt kul! Varit mest med Blixten och Tok, på tal om Blixten - vi är bäst baby! ;) Sen har man väl sovit på mindre lagliga platser, haha xD
Nåväl, you only live once!

boys boys boys...

Boys boys boys
We like boys in cars
Boys boys boys
Buy us drinks in bars
Boys boys boys
With hairspray and denim
Boys boys boys
We love them!

Nanana, boys boys boys. Vad kan man säga, dom är både störda, tomma i huvudet och helt underbara. Någon som inte håller med? Did'nt think so!


Skulle ha sovit hos lillbruden min idag, men det blev inte av någon skum anledning :p Så vet inte vars man hamnar, sover då inte hemma iaf :)
I onsdags åt jag den dyraste maten i hela mitt liv, och jag kan fortfarande känna smaken av den... muuuums :D :D  HAhA XD Tok bjöd på middag, det var ganska mysigt :)
Idag kommer han till lule för han skulle köpa något roligt, men det ska itne skrivas här. haha ^^ Sen blir det väl boden, typ bio eller nåt.
Imorrn ska vi iaf bowla, jag, tok och älskling :)

Men nu måst jag bränna en skiva, städa ltie sen hoppa i duschen!

puzzpuzz :)