Luleå!

Förresten, idag ska jag och baby till luleå, så borde nästan klä på mig nu och göra mig klar. Typ kanske fixa håret och sminka mig lite. Inte gjort det på åratal känns det som, haha ^^

Är inte i lule speciellt ofta numera, så nu är det bäst ni passar på. Ring! Haha :)<3


Jag tänkte just att "gud så tråkigt jag har, när kommer sötsak hem?"

Tittar lite snett på telefon och så hade jag fått detta. Sånt gillar vi!Partysugen, ohyes.Jag byter hårfärg som andra byter underkläder har jag märkt ^^ :)
Dock pendlar det bara mellan äckelgult/orange/blekbrun/rödbrun. Haha ;D

Kom hem då nångång!


(Egentligen skulle det här inlägget komma före "HE-HE"-inlägget, men blev nå knas)

HE-HE

Sry för dålig update.
Har "flyttat" till skogen och ännu har jag inte riktigt vant mig. Jag sitter bara inne hela tiden och hatar vissa människor, men egentligen finns det hur mycket saker som helst att göra och som faktist är bra för mig. Jag skulle kunna ligga ute och steka flera timmar varje dag, för det är nästan alltid sol här. Promenera eller jogga runt byn i väntan på nästa styrketräningspass (jovisst, jag har börjat med styrke!). Har ju slutat röka tack vare det också, vilket jag anser är superbra!

Nu glömde jag bort alla andra saker jag täntke på när jag började skriva, men det är sånt som händer. Saknar för övrigt baby, han borde vara hemma närsomhelst.

Får ta och skärpa mig med skrivandet, har ju hur mycket tid som helst åt det egentligen ^^
puss!

Gustav <3Baby tog en egobild i en spegel med sin telefon och telefonen syntes, vilket jag ansåg vara för fjortis så jag klippte bort den. Men han är sötast ändå :)
Fast nu har jag ju avslöjat fjortisgrejen. Fakk.

<3

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.9695566

så sött inlägg.

missss!

Jag saknar dig!Ps, mitt hår ser ungefär ut såhär, fast mindre gult. Nöjd schei!
(Ignorera att jag ser skitsur ut)blä

Har inget intressant att blogga om, allt är skit men ändå så underbart.
Min familj är helt åt helvete väck, min student kommer bli knasig men samtidigt är jag upp över öronen förälskad. Man kan nog kalla det bittersweet.


Önskar att jag var miljonär för livet så man slapp bekymra sig om saker och ting.
Och cruisa runt i en sån här cooling ;)

Lamborghini Gallardo, yummie ;* <3


Funderar fan på att beställa den där klänningen som jag visat tidigare, men då måste jag hitta passande skor också. Dyrt! Dessutom är det inte riktigt min stil, men den kanske passar mig ändå? ÅSIKTER TACK!