Mohaha :]

Hackade mig in på Lisas blogg :O
Tyckte bara det var på tiden att den skulle uppdateras :)
Sen ville jag skriva "Hej" och hur söt lisa är :D

Tjarååå / Adam :]

3/6 (2)

nuu har kL varit himla duktig :D Diskat, städat, plockat undan och allmänt gjort rent :D Hoppas någon blir glaad :]
Snart kommer adam hem, och jag har ingen aning om vad vi ska göra sen. Jag är jävligt godissugen iaf, det är ett som är säkert! :D

Imorrn är det sommarlov, vi ska träffas kl 9 i novisen och sen vet jag inte vad som händer, men efter man tömt skåpen senare så får man gåååå! Och då är det sommmmmmmarlooooooov!!!!111 :D
Är väl ledig ungefär hela sommaren än så länge, har bara fått jobb två kvällar :/ Först lördag den sjunde på coop arena, och sen måndag den nionde på något bröllop(?). Det var någon från LTU som ringde och behövde folk iaf, självklart är man ju på :)
Blir väl 1200 allt som allt, inte mycket men det räcker till inträdesbiljetter och en tripp till elli förhoppningsvis :) Sen MÅSTE jag ju få iaf nån hundring när jag fyller år, annars blir det ingen rolig sommar för mig x)
Hade ju tänkt dra till både pdol och LK men pdol-biljetterna är ju så satans dyra :o !

Nu var det nåt mer jag skulle skriva men jag tappade tråden :P


Peace out, I loves banana.

3/6

Jag börjar bli nöjd. Jävligt nöjd. Allt går som på räls nu. Förr var det lite kämpigt, men det känns bra nu :D Jag mår bra, depressionerna börjar försvinna gode fort och jag vet inte riktigt vad det är som hänt :P Kan det vara så att jag är en sån jävel som blir ledsen på vintern bara? Jag är väl ett liten sommarbarn, I confess!

Eller kan det vara pga du? Du får mig att må bra, jag blir glad bara av att tänka på dig. Varm av att se dig.

Allt går fint :D Industrialen har börjat läka helt bra, töjningen går fint den med. Jag känner mig allmänt piggare och det är väl nånting positivt? :)

Har fått godkänt i de flesta ämnena (vad jag vet om och hoppas på iaf) och jag har fixat mig ett leg. Fick det helt gratis vafan, gissa om kL blev glad! :)

Känns som att jag och baby kommer fixa all jävla skit som varit mellan oss, och jag hoppas verkligen att det ska funka. Sweet summertime fixar allt lixom! :) Saknar dig iaf, länkar tills jag får åka ner till dig! Lulekalaset kommer bli helt jävla bra också, ingen jävel kan säga åt mig vad jag får göra och inte göra.
Lilla kL har fyllt myndig då :D BARA 42 DAGAR KVAR!! :D


kanske låter som småsaker för du som läser, men för mig är det stort!

pussssis!