Epic fail

HAHA, HA-HA.
Ungefär så man kan beskriva min fredagskväll. Totalt jävla misslyckad. Eller jaa, hade ju skitkul första delen av kvällen, men sen blev det som vi alla säkert upplevt nångång :p Nu snackar jag inte om illamåendet, utan alla saker man tappar bort och alla människor som ställer till det :p

Nåväl, jag lever ju iaf och det är väl det som räknas :) Nu blir det till att dricka en massa vatten, kanske ta en promenad och sen höra med leoboy hur han jobbar idag.

Men man vet ju aldrig vad som händer! ;)




Jag saknar dig så hjärtat mitt blir helt snurrigt. :/

nattttttt

Jag gav upp. Har försökt sova nu sen kl ett, men det gick åt helvete. Såå lika bra att strunta i den skönhetssömn man så hemskt mycket behöver.

Undra vad som sker idag.. Skola kl 8 och har ingen aning när jag slutar. Sen ska jag och jobba på hockeyn, dagens match lär bli intressant :p Luleå spelar mot sex-fingrarna och det kommer nog vara livat tror jag :) Sen måste jag faktist skriva klart den där samhällsuppgiften som jag inte ens börjat med. Bläää!

Dagens (onsdagens ;D)

Humör: Någorlunda bra
Plus: Fick mer lön än jag hoppats på.
Minus: Finns inte så mycket kvar av den..
Mat: Dagoberts!
Kläder: Jeans, linne typ :p Om man nu inte räknar med mina basketskor och min vinterjacka.
Frisyr: Uppsatt i nån slarvig knut
Händelse: Hände inget speciellt förutom att jag vart på stan hela dan :p
Planer: Jag var ute efter att köpa nya linser.
Dagens måste: Hitta kläder till fredag!
Dagens köp: Den svarta klänningen och ett randigt linne (som förövrigt satt förjävla bra)
Saknad: Inte saknat nåt faktist :p
Önskan idag: Att det blir sommar snart så man kan festa på riktigt.
Ser fram emot: Fredagen och lovet som kommer!
Person: Måste nog skriva Elli :D <3

365saker

Hahha, har man tråkigt kan man gå in på www.365saker.se och klicka runt där. Ganska kul sida :)

Call me, so I can get it juicy for ya ;)

Haha ohyeah, you know it ;)

Idag är jag ledig, så jag tänkte ta det lite lugnt, chilla pung hela dagen och bara inte göra nånting. (Kanske träna lite senare förstås!) men när jag vaknade imorse så upptäckte jag att jag har blivit förkyld. Klart som fan!


Tänkte lägga in nå bilder från gårdagen, när elli prövade det absolut fulaste klädesplagget jag nånsin sett! Fattar inte hur folk kan köpa sånt, man blir ju blind av att se den.. Men bilddagboken vill inte funka så kan inte kopiera bilden därifrån än :)

Tips :)

Klicka http://www.viraltrafik.se/?Pluggen för att få massa besökare till din blogg helt gratis. Tar endast någon minut och är helt klart värt det :)

Morgon!

Jaa, som jag misstänkte har jag ÄNNU inte lyckats somna (kanske för jag fastnade på msn :$) och snart bär det iväg till skolan. Haha :D Ska strax hoppa in i duschen och kanske fixa frukost till oscar :) Själv äter man ju ingen frukost så :p

Nu ringa älsk, HEJS!

MAHA!

Hahah :D

Eftersom att jag inte kunde somna om, så gick jag in på DesignadinBlogg och kollade runt lite om det fanns nåt kul att lägga in på bloggen :)

HIttade en musikspelare som jag inte riktigt visste vart jag skulle sätta den, så högst upp får duga ^^ Kanske flyttar på den senare i livet eller nåt ;)

Har ju inget photoshop eller något så kan inte göra en snygg header! Vet ju ungefär hur jag vill ha också :p Men får flirta lite med elli så kanske hon kan hjälpa..? Haha :D

PUZZ

090223

Uuusch, när man äntligen lyckats somna där vid åttatiden så ska man tamefan vakna klockan tolv igen. Jag som tänkte vara lite duktig och vända tillbaka dygnet. Men det sket sig B)

Börjar klockan 9 idag, ska skriva ett prov då. Det är slutprovet till barkunskapen och jag har faktist pluggat lite. Är så jävla kass på att plugga så det är inte sant, kanske därför skolan är åt helvete ^^ MEEEN men!
Har bara en lektion därefter, vilket är svenska B. Undrar vad läraren ska hitta på, hon är som ett eget litet mysterium den där lilla tanten. Har även ett arbete i Samhälls som jag måste skriva klart och mejla till läraren senast fredag, haha fuuck xD
Efter skolan ska jag nog plåga min älskade elli ett tag, måste hitta nåt att ha på mig, blir nog värstingpartyt på fredag! Så då går man till gina, billigt och bra. hahah xD Eller så rotar man bara i hennes garderob :D Har ju krymp gode mycket så snart är jag nog i hennes storleksklass :p Ligger på 58 kilo nu, nöjd brud ;)

Måste även skryta om att den här veckan har jag inte mycket skola alls.
Tisdag är jag ledig,
Onsdag är det friluftsdag vilket betyder att man tar med sig Mina och promenerar på isen, (om jag får kidnappa 'na dvs)
Torsdag TROR jag att jag är ledig men är inte riktigt säker,
Fredag leedig! :D

Höhö, osammanhängande inlägg, I know ^^


Singer imorgon älskling, nattinatti :)

090211

Sry för den sega uppdateringen!

Är gode trött just nu, inte sovit så mycket inatt. Sov hos ida eftersom vi ändå skulle till Pite med klassen, och hon snarkar utav bara fan och ska spela fotboll i sömnen. Men men, sånt man får ta lixx ;)

Utbildningsmässa, så heter det minsan. Där var jag idag. hahaha xD Inte så värst mycket att se fram emot, men jag var bara ute efter massa pennor. maha :D Otroligt nog fick jag faktist med mig en plastkasse och en tygkasse, två kondomer (!), tre pennor och nå broschyrer. Broschyrer = brasved, jajemen! Inte så troligt att jag, JAG skulle plugga vidare. Noway. nanana..

Vad ska man hitta på idag då? Jag var sugen på att dra och simma, eller kanske sola.. Men som vanligt är det aldrig nån som är på..