Anynoma kommentarer


Guud vilken trevlig kommentar! Visst får man sån stor lust att svara på hans/hons/dens fråga? Inte? Näää, skulle inte tro det liksom. Vet inte om ni ser vad som står men det står såhär iaf :
"Anonym om Sexy Bitch:
HUR GÖR MAN SÅ DÄR!? VA!? SÅ DÄR SÅ ATT BARA SJÄLVA TIDSLINJEN AV YOUTUBE KLIPPET KOMMER MED!? skriver med caps så att du ska förstå hur upprörd jag är och hur mycket jag kräver ett svar. Puss :D"

Jag försöker svara på varenda kommentar jag får, men bara för att du skrev sådär så ids jag inte.
Jag har inte gjort dig upprörd, och du kan inte kräva något alls från mig. Jag är sjuk och på dåligt humör.
Fråga någon annan.
Eller gör ett nytt (läs; trevligare) försök.
Dessutom var du anonym, stort minus.

Blä.

Usch, jag tror jag börjar bli sjuk eller nånting. Ligger i soffan med två täcken, min kudde och en XXL-tisha som jag köpte för ganska längesen :p Mysigt värre, fattas bara nån tjejtidning :)

Försökte ta "visst-ser-jag-ynklig-ut-TYCK-SYND-OM-MIG"-bilder men det gick inte så bra :(

De flesta blir bara helt cp-oseriösa, eller alldeles FÖR seriösa :o Hehe ;D




Var ju tvungen dra ut tröjan så ni ser vad som står :D Jag är inte sådär fet haha :p
Om jag räknat rätt så har jag faktist gått ner tre kilo från förra veckan :)

HAHA XD

- Vad är det som har fyra ben och säger voff?
- En hund?
- Jahaaa, du har hört den förut...



Humor :D

Sexy bitch.

Alla har väl redan hört den, men jag tycker den är grymt bra.
Akon är alltid bra.




Nanana random shit.

Dålig uppdatering senaste dagarna, men har väl haft bloggtorka helt enkelt antar jag. Tänkte gå och sova i rimlig tid idag och kliva upp någolunda tidigt imorgon men dom asen som bor ovanför oss sitter typ och sjunger svinhögt och håller på flytta runt massa jävla saker. Låter som om femti elefanter dansar bugg där uppe! :@

Sov hyfsat länge idag eftersom vi var ut igår. Blev en väldigt lyckad kväll måste jag säga, även fast krogarna här i boden suger. Vi hade egentligen tänkt gå till Bränna där det var typ "glowkväll" men folket på förfesten var så jävla sega så kön utanför Bränna var typ en kilometer, eller något sådant så vi sket i det och gick till ICE. Vilket sög, utan att överdriva.
För det första så var det typ 10 pers där inne, och för det andra så hade dom fullt med SAND. Det var tamefan sand ÖVERALLT. Så jävla dåligt, usch. "Beachparty" my ass.
Nåväl. Vi hade väl kul ändå, kvällen slutade med pommes på Frasses och sedan gick vi hem :p

Jag sov till typ två idag, och när jag vaknade så hade älskling möblerat om i vardagsrummet och städat och sånt, så nu ser det faktist riktigt fint ut här hemma :) Fick ju nå möbler av Kristoffer, och dom matchade soffan rätt så bra :p

Solade också idag, fast det blev bara 12 minuter. Fattar inte riktigt om jag gör fel eller nånting, men om jag solar 16 så blir det typ ojämnt? :s Helmysko. Jag blir brunare på baksidan, alltså typ ryggen och rumpan och det men på framsidan (magen, bröstkorgen) så blir det lite ljusare. Hahaha, lite fail kanske? :D

Imorgon vettefan vad som händer, tror att morsan och dom kommer hem från Tunisien så det blir väl att bjuda hit dom på mat eller åka dit och hälsa på. Jag tvingade syrran att köpa nåt åt mig så vi får väl se, för hennes egen skull är det bäst för henne att hon har det! Haha :)

Och på tal om nånting helt annat. Det finns så himla mycket jag vill ta kort på och lägga ut i bloggen och visa er, men har som ingenting att fota med :p Varken min eller Gustavs telefon har en datakabel så det är ju lite svårt. IR och blåtand funkar inte heller -.-'

För gulligt alltså.

----

Det har fan itne hänt nånting intressant idag alls. Jaa, förutom att vi fått några möbler av Kristoffer.

Nu ska jag typ gå och sova eller nåt. Är jävla partysugen men är man pank så är man.
suck..

Videoblogg?

Jag har funderat lite på det här med videobloggar, och jag tycker dom är ganska roliga. Visst, pratet kan vara ganska ointressant men man får ju som en annan bild av människan bakom bloggen när man får se personen "på riktigt" och höra hur dom låter. If you know whaaat I mean!
Så jag skapade ett konto på youtube, och la upp en video. Dock är det ingen videoblogg där jag sitter och pratar, utan det var mest bara en testgrej :p

Det är när jag och Linus var ute och gick klockan fyra på morgonen för typ ett/två (?) år sedan och vi såg en ekorre på en soptunna. Jag låter svinkonstig för jag gör till rösten, och jag tror ljudet är lite högt så sänk.
Hahaha :D


Ascoolt!


Hehe, söt va? Det är en platt badrumsvåg i glas.
Vi behövde en våg, och sen var ju den här bara så jävla söt!
Kolla ögonen ♥



Och sen köpte vi en sån här. Ett duschmunstycke som lyser i olika färger beroende på hur varmt/kallt vattnet är. Har redan hunnit testa, ascoolt! Haha :D Och så kunde jag inte låta bli att köpa nå glow-grejs som kostade 10 kronor, det visade sig vara nå örhängen som ni kan se lite smått på bilden. Det orangea. Förlåt btw om jag ser lite konstig ut, har "vanlig" snus, är osminkad och ser allmänt retard ut! Hahaha :D


Nu ska jag svara på lite kommentarer,
och sen bär det av till älsklingens
kompis Anders för träning samt filmkväll :)


Pusstja! ♥

Godmorgoooon!

Godmorgon hehe :)
Eller jaa, jag har ju varit vaken någon timma redan :p

Tänkte tipsa om ett schampoo och balsam som är grymt bra!

♥ Lee Stafford Color Love Schampo & Conditioner ♥
Har testat det två gånger, och håret luktar jättegott och jaa. Jag är ju ingen hårexpert men mitt tjocka ostyriga hår mår iaf bra av det :) Luktar så jäävla gott och det är väldigt drygt (man behöver inte så mycket). Jag har jättetjockt och ganska långt hår, och jag tar hälften så mycket som jag brukar ta av tex Gliss, som jag använde förut.

Dom här små godingarna kostar 83 kronor/st på Coop Forum iaf,
och att flaskan är rosa gör ju inte saken sämre ;) ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Fett nöjd tjej! ♥

Håret ser mörkare ut än vad det egentligen är. Det är inte svart, haha :)


Nu ska vi åka och handla lite, jag måste ha en ny BRA rakhyvel.
Till skillnad från billigskiten som ligger i duschen för tillfället -.-'
Såfort jag fått mina pengar ska jag fan investera i en digitalkamera,
så ni slipper dom kassa webcam-bilderna ;p

Alltså,

.. tror ni jag blev nå snygg med mörkare hår eller vad?! Ohyes! ♥


Bild kommer sen, just nu håller jag på med disken :)

Sneakpeak

Mitt hår har inte torkat än, men såhär ser det ut nu iaf :)
Osminkad och jävlig, yeeeaaaahh!!
(Försökte ta en massa bilder men de flesta blev fail -..-')




... och såhär såg det ut igår.
Det HAR varit en jättesnygg ljusbrun färg men den hade blekts i solen och blivit skitful och äcklig.


Ps, Älskling säger att jag blivit lite smalare och benigare men jag tycker det ser tvärtom ut på sista bilden?! :s hehe ;p


Glöm inte att rösta på mig,
länk finns högst upp till höger i menyn!
Puss!

Tips för tjejer! (Och kanske pappor? )

Hittade just en hemsida som jag tycker är ganska fiffig. Använder mig inte av den själv men jag skulle faktist kunna tänka mig att göra det.

Det är en sida där man prenumererar på tamponger, bindor, trosskydd osv. Man bestämmer själv vad och hur mycket man vill få hem per månad. Tex om man vill ha 17 normaltampisar, 13 minitampisar och 21 trosskydd, så är det precis det man får hem. Det är himla billigt också, har inte hunnit jämföra så mycket men jag tror det är billigare än i en vanlig affär. Man kan ändra sin prenumeration också. Allt efter sina egna behov, hur bra som helst! Finns en massa olika märken att välja mellan, bland annat ekologiska, och dessutom är det gratis frakt.

Perfekt om det bor en massa pms-monster i familjen, eller om man kanske bor hos sin pappa och han tycker det är pinsamt att köpa tampisar.
(jag vet då att min pappa inte kommit över det än ^^)



Klicka på bilden för att komma till sidan :)

Färgat håret!

Har just färgat håret och fått ur all färggrejs och efterbehandling, men eftersom vi inte har någon hårtork kan jag inte visa resultatet förän ikväll eller imorgon :)

HiSS&DiSS

Ofta jag inte ids gå och hämta min snus och ofta jag typ bröt nacken när jag sträckte mig efter idiot-batterisladden :(


Jag tänkte försöka mig på det här med "hiss&diss", funderade lite när jag åkte bussen hem och kom fram till detta;

Jag "hissar" - schyssta och glada busschaffisar, torrschampo och neutralt läppglans.
Jag "dissar" - Billiga rakhyvlar, platta gladiatorsandaler och dubbelmoral.

and this is why...

♥ Schysta chaffisar!
Man blir som glad av en glad busschaffis. Dom brukar ju säga att ett leende smittar, och det tyycker jag faktist att det gör. När jag satt på bussen och den stannade på Sunderby sjukhus så var det en kvinna som gick fram till chaffören (hon hade åkt sedan innan) och skulle trycka sitt busskort igen för hon ville väl åka längre (vadvetjag?). Men hon hade slut pengar på kortet och chaffisen sa glatt "ja men idag är jag på bra humör så det gör inget, du får åka gratis!". Då blev jag lite glad i kroppen :)

♥ Torrschampo!
För det gjorde min dag idag. Seriously. Vi har ingen hårtork här hemma för min är hos mamma, och dom är i Tunisien en vecka framöver. Sucks. Så jag kan väl duscha och så men tvättar jag håret samma dag jag ska nånstans är det kört. :( Så därför. Nu vet ni det.

♥ Neutralt läppglans!
Då tänker jag mig typ ett beige läppglans, nästan samma färg som läpparna. Och dom bara "glänser", eller vad man nu kan kalla det, lite grann. Hehe, ja ni vet vad jag menar.

Billiga rakhyvlar!
Fyfan för såna! Köp hellre en dyr jävel som funkar bra. Jag skulle raka benen imorse innan jag drog till lule, och självklart lyckades jag skära mig. Men värre var det i söndags, fyfan så jag blödde B) Nåväl, bojkotta billiga rakhyvlar!

Platta gladiatorsandaler!

Visst har jag någongång tänkt lite för mig själv att "visst, gladiatorsandaler skulle väl vara snyggt till ett par stuprörsjeans" men nae. Det är inte snyggt för fem öre. Ser mest ut som att man lindat massa band runt foten.

Dubbelmoral!
Då tänker jag mest på Dessie, en "kändisbloggare" som jag brukar läsa ibland. Allt hon skriver idag går helt emot vad hon skrev igår. Hon skriver ju mest massa skit för att provocera, men jag läser mest hennes blogg för att skratta lite ibland. Tänk att folk faktist är sådär på riktigt?!!!?



Hehe, och glöm nu inte att rösta på mig, jag är nummer 4!
http://zannyh.blogg.se/2009/august/finalisterna-i-veckans-blogg-1.html

rubrik?

Just kommit hem! Var i lule typ fyra timmar och svamlade runt med småpojkarna, sen drog jag hem till boden och mötte älskling. Vi for och solade, blev 16 min för mig och sedan handla maaat. Så nu ska jag fixa nå käk åt den stora starka mannen, hehe :)
Skriver lite mer senare :)

morrn'

Godmorgon! Idag fick jag en jääävla sovmorgon.

Ska träna nu, och sedan tror jag det bär av till luleå igen. Hoppas bara det inte kliver på nåt äckel på bussen för då kliver jag av och går istället! Blää.. -.-'

Förresten,

Kolla vilka coola skor!
Dom kostade typ 399 kronor på någon webshop, men minns inte vilken :( Annars hade jag klickat hem dom.
Snyggt till jeans som klänning, vardag som fest :) Fanns även i svart, men jag är så less svarta skor.
Färg som är så fint :p




Ps, jag hatar att min digitalkamera är trasig! ;(
Får nog be snällt så kanske älskling fixar en ny :D Haha :)

Daaagen som gått.

Hehe jaa, det blev en visit till luleå. Lite tråkigt att åka buss när man är van vid bilen, men det duger ju det också. Blir billigare nu när bensinen är så grymt dyr.

Dock är det så jävla äckligt och jag stör mig så otroligt på folk som INTE VET HUR MAN DUSCHAR!! Jag menar, hur kan man gå ut bland folk och då framför allt åka i en proppfull buss och stinka som ett as? Usch! Eller jaa, ni får väl lukta hur ni vill bara ni inte sitter BAKOM MIG. Trodde seriöst jag skulle spy på bussen :s (JAG ÖVERDRIVER INTE!!)

Tur att jag klarade mig iaf. En FET JÄVLA DISS till folk som duschar för sällan, god hygien ska fan varenda människa veta hur man sköter.

Nåja, nu har jag fått det out of my system.

Handlade lite kläder trots att jag suger på det. Köpte först två nagellack (Depend, svart och ljusrosa), en mascara (stiletto somethingsomething) och ett par trosor på Lindex. Sedan vandrade jag runt typ överallt och hamnade på H&M. Där fick jag tag i två stycken baslinnen typ, ett grått och ett som var orange/röd/rosa nånting (konstig men snygg färg?), en bh med två matchande trosor, stay-ups (jag lyckades få fel färg men det var snyggt ändå). Slutdestinationen blev Gina och där hittade jag ett par jeansshorts som var typ guldiga. 49 spänn, ungefär gratis :p Fick även med mig en tablettask till älskling, kände mig lite snäll ;p

Och alla måste ju äta, right? Så ea mötte upp mig på banken för jag var tvungen hämta en ny internetdosa och sen gick vi till dagoberts. Det blev en räkmacka med grovt bröd, yummie! :D Efter vi ätit skulle hon möta upp sin pojkvän så då gick jag till Matte och Linus, som jag för övrigt försökt väcka hela dagen! Satt typ hos dom ett tag tills jag tog fyra-bussen och kom hem till en ren och fin lägenhet plus en finklädd pojkvän. Hiss till dig älskling :) <3


Provade den idag och den var asbra, yääy! :)



Jag är också med och tävlar om veckans blogg hos Zanny!
Klicka på länken för att rösta på mig
(öppnas i nytt fönster)! :)
http://zannyh.blogg.se/2009/august/finalisterna-i-veckans-blogg-1.html
(Rösterna räknas endast i det inlägget som handlar om tävlingen, so you know :) )

Lule idag!

GODMORGON!
Jag är trött, men fick lite sovmorgon iaf, haha :p
Ska till lule idag, lite nya kläder är ju alltid kul :D




Oskyldigt, hahahaha xD


Nu; smink + frukost.

230809

Dålig uppdatering under helgen, I know.

På lördagen så bjöd vi älsklings familj på mat, hur det gick är väl en annan historia. Efter det så drog jag till lule och var med några vänner, vilket var hyffsat kul! :) Kom väl hem typ halv fem imorse, så jag har mest sovit hela dagen.

Har solat idag också, vilket behövdes!

Höhö, osammanhängande inlägg men jag är trött - godnatt.

Städa

Nu måste jag städa.
Har absolut ingenting emot att städa MEN, jag hatar att dammsuga. Är nog det värsta som finns.
Jag hatar dammsugare.


Kanske inte riktigt ser ut så hemma, men.. haha xD

På den gamla goda tiden! :D

Jag köpte Proffs torrschampoo som kostade 45 kronor på Åhlens. Mest för att jag läst mycket om det på andra bloggar och för att det var billigt :p Har itne hunnit prova det ännu, men ska göra det ikväll innan jag och älskling åker och dansar.



För sex (?) år sen så brukade jag umgås med Julia (Kyssar.bloggagratis.se) :p
Igår grävde jag i en sopsäck som var full med saker och hittade ett fotoalbum. Där var det massa gammalt, mest på familjen typ. MEN, det fanns även ett foto på Julia, där hon kryper på mitt golv och ska mysa med min katt :)
På baksidan så står det DEC 2003 så det är väl snart ganska precis 6 år om man ska tro på kortet :p



Sen har jag även fått ett grattis-kort från henne och någon Sofie (kommer inte ihåg vem det var),
men minns inte vad jag fyllde :p 14? 15?


Kuvertet.


Framsidan


Baksidan :D
Nu blev det lite suddigt men det är en tjej, en djävul, några spermier, en sol, ett hjärta där det står "love" i och nån cool sak med massa ringar i öronen. Han har en "hatt" också där det står "PUNG KUNG". Hahahah :D

moneyspender

Just kommit hem, phew!
Det slutade med att jag handlade mat för 900 spänn, torrschampoo och två små läppglans. Hehe :p Fyfan så jag kämpade med alla matkassar upp för trapporna, haha :D

Sitter just nu med mitt nyttiga "mellanmål", eller vad man nu ska kalla det. Mixade ihop massa frusna bär, lite vaniljglass (låg fetthalt), koncentrerad saft (utan socker) och mjölk. (Har slutat äta socker helt nästan, pluspoäng till mig :p)
Enkelt, gott och hälsosamt
. Yummie!



Det var ungefär två-tre veckor sedan jag ändrade kosten och började träna seriöst.
Jag tycker man redan ser skillnad på mitt ansikte! ;D

Fuck yeah.

Vissa personer alltså.
Jag har tagit bort allt jag skrivit som kan tolkas fel/missuppfattas/är riktat mot personer. Jag är ju faktist bättre än så.
Så länge folk håller vad man säger så är det lugnt.
Ni känner inte mig längre, så håll er skit för er själva om ni inte vågar ta den med mig istället för att snacka en massa. Ok?



Klockan är fan halv tre snart, lite synd att jag fick i mig koffein just när vi började se filmen. Jag som har käkat massa koffeinpiller och liknande förut borde ju vara rätt så tolerant men tydligen inte :p

Imorgon (idag) ska jag handla massa. Blir nog mest mat, men nog tusan ska jag hinna unna mig nåt också. Kanske tar en tripp till lule eller nåt? Måste typ ha en ny neccesär för min som jag har som man kan hänga upp på väggen är helt svart invändigt. Det syns typ inte men det är en svart ögonskugga som gått sönder inuti den och det där svarta pulvret som blir är omöjligt att få bort. Så lika bra att köpa en ny eller nåt :p Vi ska även sola imorgon, måste prova Sun Tan i boden.
He-he.....

Torrschampo - ska tydligen vara bra att ha?
Läppglans - jag får aldrig nog mycket läppglans.
Ögonskuggor - älskar att exprimentera med färg.
Mascara - måste definitivt köpa en ny. Gammal mascara är inget för mig :(
Linnen - mina försvinner alltid. Väldigt konstigt
Lite tjockare tröjor - älskar hoods, cardigans osv osv. Mysigt när det blir lite mörkare ute.
Och sist men inte minst snus! Catch mini eucalyptus/lakrits eller Skruf stark potion. Lovely!


(Fan, jag är hungrig alltså. Vi har typ bara hårdbröd :o Coop borde ha nattöppet -.-' )


Det här är typ dom gladaste bilderna just nu, eller så är det bara dom nyaste.
Tänkte skriva något om snus igår, därav posandet med snusdosan.


Note to self;
glöm inte bort bankdosan.

Knowing

Jag, älskling, kristoffer och jessica såg den här filmen ikväll. Den var typ bra, haha :p Är skitkass på "recensera" saker utan att avslöja för mycket så jag tänker inte skriva så mycket mer än så. Bara att slutet sög. :)



Nu; sängen.

Hygienkurs.

Nu är jag hemma, kom väl hem för någon timma sen :) Var grymt kul att träffa Ida idag. Kursen var ganska intressant också, även fast den var lång (3 jävla timmar på hårda plaststolar!!!) så tyckte jag det gick väldigt fort. Han som pratade pratade så att man inte började somna, ungefär. Ja, ni vet väl vad jag menar? :) Det var förresten en kurs om hygien. Och det är väl mest sunt förnuft, men en del människor vet ju inte vad det är så :p Om man ska hålla på med livsmedel och sånt så ska man gå någon sån sorts kurs.

Nu måste jag diska och typ dammsuga, sånt där roligt tjafs. HE-HE. Får väl se om jag slänger in något roligt senare,
stay tuned ;)

Jag känner mig själv bäst.

Godmorgon alla! :)

Idag är jag så grymt trött, blev sent inatt. Fast det är jag glad för, älskling och jag kommer varann bara närmare och närmare för var dag som går :p Lovely!! Jag borde äta frukost nu, men känner verkligen inte för det. Måste börja kämpa med frukosten, haha :)

Idag ska jag som sagt till luleå och träffa folket från LHF. Fast mest ser jag fram emot att få träffa ida, och E.K. Har inte träffat någon av dom sedan studenten, och Ida har jag som träffat nästan varje dag i tre år. Åtminstone pratat med varje dag, nu har vi kanske bara pratat över telefon några få gånger under sommaren. Saknar den tjejen, ooohja. Men men, det ska bli grymt roligt iaf! :)





Jag är så grymt trött på folk som tror att dom vet bäst. Människor som verkligen tror, och kämpar för att övertyga sig själv, om att dom är bättre än alla andra. Dom som tror att dom vet MER om andra än vad man själv gör.
Ingen vet mer om dig än vad du gör.
Ingen vet mer om mig än vad jag gör.
Mina tankar, åsikter och känslor vet du inte ett piss om.
Varför jag gör som jag gör vet du inte heller.
Varför är det så svårt att förstå?!!
Are you retarded or what?

Work it

Jag och älskling har varit och tränat styrke, kom just hem. Det gick grymt jävla bra! Känner mig lite starkare faktist trots att det bara gått någon vecka. Nu ska vi käka nånting, kanske se nån film till det och sen sova, för imorgon ska jag till luleå! Blir att stiga upp tidigt med andra ord :)


PUSS!


(Besöksräknaren uppe till höger räknar antal unika besöka)

Besökare.

Åååh, jag har haft 52 76 unika besökare idag :D !! Kanske lite om man jämför med vissa, men glad blir man alltid :)
Och den där orangea linjen ligger på typ hundra, det betyder väl att samma människa går in flera gånger? Typ antalet sidvisningar tror jag.. :p


Skriv en kommentar du som läser, kul att veta vem som läser. Sen är det himla kul att svara på kommentarerna också :p

USCH vad nördig jag låter, AHHA :D :D


Ojdå, värsta uppåt-kurvan :)

Sick world.

Var inne och läste på emmys blogg, och hennes senaste inlägg handlar om den här artikeln.
Ännu en sjuk förälder, jag menar; HUR FAN KAN MAN SKÄRA AV SIN EGNA SONS KÖN?!?!??!

GRYM KILLE!

http://www.collegehumor.com/video:1908741

Awesome duuuude!
Kines som beatboxar, du måste kolla!

Linnea Rubin

Jag har en mycket fin vän, som jag känt sedan jag var 9 bast. Hon var min allra bästa vän under fyra år, men nu ses vi ganska sällan. And her name is Linnea. (Jag brukade alltid kalla henne för ea, det gjorde dom flesta. Nu har väl många slutat men jag gör det fortfarande) Klicka på länken för att läsa hennes blogg!

Igår när jag städade ut alla kartonger som morsan kommit hit med så hittade jag tonvis med roliga minnen blandat med en jävla massa skräp. Jag hittade bland annat körkortslappen, en massa gratulationskort, gamla mjukisdjur osv osv. Varför jag berättade om ea var för att jag hittade ett papper som hon skrivit i typ fyran, det var ganska gulligt måste jag säga. Det är ett ljusgult papper, och så har hon ritat en bil och skrivit en text bredvid bilen. En liten del av texten :

"..Elin öppnade påsen och stoppade in en marshmallows i munnen, men hon tyckte in om dom, däremot gillade hon sockret som var på dom, så hon sög bara av sockret sen slängde hon ut dom genom fönstret. När dom kom hem hade hon ätit upp (slängt ut) alla, och när dom klev ut ur bilen såg dom att nästan hela den var prickig av kladdiga vita marshmallows. (När elin hade kastat ut dom hade vinden "tryckt" tillbaka dom så att dom fastnade)"




Hehe, lite kul tyckte jag. Bilden blev lite suddig tyvärr :(




Ludde, Lappen, gratulationskort :)

Sen hittade jag också "SMSboken 2". Vet itne vars ettan tagit vägen.
För några år sen så skrev jag ner alla sms jag fick i en bok som jag hade, för jag ville spara dom och det rymdes inte så många i telefonen. Nog har man fått en hel del konstiga sms. Kul att skratta åt såhär i efterhand :)

Jag älskar att kolla på gamla foton och gamla papper, typ teckningar man gjort när man var liten, favoritleksaker osv osv.
Love it!

"Ville bara slå henne medvetslös"

Gaah. Detta stod i tidningarna igår, men jag har inte hunnit läsa förän idag.
Så jävla sjukt så det är itne sant! Läs här och här.

Ojdå!

Så många inlägg jag skrivit idag. Ibland skriver jag inget alls på flera dagar och ibland tusen inlägg på en gång! Nåväl, det blir väl lätt så :) Just nu håller jag på att städa upp i sovrummet, det ser faktist lite bättre ut redan nu! :)

Fluffy Marshmallows

Jag är med och tävlar om Body butter och duschgele hos Millah.

 

Klicka på länken för att komma till tävlingen.


http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavling-body-butter-duschgele.html#comment

Voodoll

http://millahoman.blogg.se/2009/august/utkast-nu-kor-2.html#comment

Jag tävlar om en Voodoll hos Millah. Klicka på länken för att komma till tävlingen.

Besöksräknare

Var inne på en blogg nyss (minns inte adressen, så många som jag kollar!!)
och hon hade en besöksräknare så jag skaffade en jag med :)
En diskret liten sak, typ :p

Fast den står typ på noll nu eller nånting för den börjar från noll, from idag :)

Dagens middag!



Blev köttfärs och typ sås med det. Lite starkt också, älskling gillar det! :D

En blogg blir ju alltid lite roligare med bilder, så jag får väl försöka lägga in mer. Men jag har varken en digitalkamera eller photoshop, min mobilkamera finns ju iofs men har varken datakabel eller blåtand på den telefonen. Så gamla hederliga webcamen får väl duga :)

uttråkad.

Älskling jobbar till åtta ikväll igen, jag är klar med allt jag skulle göra idag så vad tusan ska jag göra nu? Kanske smutsa ner lite så jag kan städa sen, alltid en sysselsättning. haha :D

Eller så kan man ju alltid kolla efter snygga kläder på nätet, finns ju en hel del bra hemsidor :)

gaah

gaah, trött och hungrig. Får knapra lite hårdbröd sen måste jag skynda mig till arbets.

Ps, jag har träningsvärk. Och inte är det lite heller.
Aj. Som. Fan.

Heipa!

www.gratisbio.se

Bli medlem på www.gratisbio.se och få gratis presentkort, biobiljetter, tidningsprenumerationer och jaa, allt möjligt!
Det är väldigt enkelt, klicka bara på länken och bli medlem.

5 minute meal

Jag har just slängt ihop världens enklaste middag på mindre än fem minuter.

Eftersom att älskling jobbar 13 timmar idag och därför måste ha med sig mer mat än vanligt till jobbet när han inte har någon möjlighet att åka hem och äta, så gjorde vi ett stort lass mat igår. Det blev över pasta och därför tog min middag mindre än fem min att göra :)

Man tar så mycket pasta som man orkar äta, jag ska egentligen inte äta pasta så jag tog lite grann. Häll på lite dolmio färdig pastasås och lite vanlig grädde. Krydda med vitlökspulver och salt. In med smeten i micron i tre minuter, rör om efter halva tiden.

KLART! :D

Sen kokade jag lite broccoli också, nyttigt och bra ;)

Nu ska jag sätta mig vid älsklings data (den har större skärm) med min mat och min kalla minimjölk, och se Marley & jag. En hundfilm tydligen?

You spin my head right round right round..

Gaaah, vaknade för en och en halv timma sen ungefär med världens jävla nackspärr typ. Trodde att det skulle gå över ganska fort men jag har fortfarande ont. Hrm, jobbigt.

Vad ska man hitta på idag då?

Solat!

Japp, nu har vi kommit hem efter en halv dags äventyr :)
Blev fika hos mamma, och plocka på sig lite saker därifrån, och sen for vi till Coop på storheden och fixade ett medmerakort åt moi :)

Efter det så for vi till Sun Tan i stan och solade i 20 minuter, det var grymt skönt! Var ju ett tag sen man solade faktist.

Nu ska vi mysa lite i soffan framför en film, och äta vårat nyttiga kvällsmål. Köpte nåt "GI-bröd" idag som vi tänkte prova, och så gjorde jag en smoothie med våran nyinköpta blender! :D Päron, apelsin, mjölk och lite is. Ska bli spännande att smaka, den både ser god ut och luktar fräscht.

Godnatt :)

what happend to us..

Jag hatar att stiga upp så jäkla tidigt :o
Men har iaf ätit frukost och sånt viktigt grejs som jag inte brukar göra, så nu är jag fit for fight!

Eller kanske inte riktigt. Ska träna, duscha, locka håret, sminka mig (dåligt väder = tillåtet med smink!), städa sovrummet (bombnedslag där^^), diska, plocka ihop i tvrummet, och sen bara vänta på älskling.

Det blir lule idag, ska till morsan och hämta några saker som jag glömt och sen ska vi åka och sola :)

u knocked me down.




I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race but I already won first place

I never thought I'd fall for you as hard as I did (as hard as I did, yeah)
You got me thinking about our life, our house and kids (Yeah)
Every morning I look at you and smile
Cause boy you came around and you knocked me down (knocked me down)





Gustav, jag älskar dig <3


Heavy sleeper, ohyes!

Steg upp alldeles för sent idag, skulle ha vaknat klockan åtta men klockan var halv tio när jag öppnade ögonen och viftade efter mobilen. Även fast den ligger alldeles bredvid huvudet på mig så hör jag inte alarmet på morgonen. Jag hörde itne heller när älskling ringt åtta gånger och skickat sju sms.


Tungsovare, javisst!


Bilden är tagen i ettan eller tvåan på gymnasiet nere i omklädningsrummet.
Jag var så jävla trött så jag slocknade. haha :D Ida är fotograf :)

Michelle Phan

När jag har tråkigt brukar jag sitta och klicka runt på youtube olika tutorials.

Ett exempel (som jag ska prova nångång! ;D)



Hennes sminktips är ganska bra också, Kissie kanske borde kolla in några videos?

Jag hatar

- gamla kärringar som tamefan ALLTID ska tränga sig vars man än går.
- att soprummet luktar gamla sopor (HE-HE)
- att folk aldrig parkerar sin "tvättbricka" på bokningstavlan utan bokar tvättpass FASTÄN DOM INTE TVÄTTAR
- att vi inte har några tvkanaler så man kan slötitta på tv. Jag måste slötitta på datan :(
- att det ska vara så jävla bökigt att fixa fransk manikyr på sig själv
- att jag inte har nå partykläder
- att jag glömt min yogaboll i gammelstad

yao

Jag har inte pallat uppdatera nåt idag. Dels för
att jag haft så jävla långtråkigt och det inte funnits
nåt intressant att skriva om, (därav den asroliga rubriken!!)
och dels för att det inte finns någon USB-kabel
till min "nya" telefon.
Jag tänkte faktist lägga in bilder på min superfina
tigerkaka som jag bakade i förrgår, och på laxen som
jag och älskling slängde ihop igår som blev helt perfekt.
Men inte.


Min "nya" telefon.
Den har inte bluetooth.
Inte ens IR :o !!!

Lady GaGa vs Kat Deluna



Känns härligt att kunna pumpa musik som vanligt igen :)

Disney ressemblance



HAHA :D

Folk med ADHD borde itne få spela krigsspel :(



Våldsamt!


:/


Rest in peace morbror.
Önskar att du hade levt ditt liv lite annorlunda.

Kanske världens godaste thé..?

Rättvisemärkt grönt thé med smak av citron.



Att den heter "Grön & Skön" gör ju bara saken bättre ;)



Pärlan som sitter i tung-staven har lossnat så det är jättevasst och oskönt :(
Måste köpa en ny stav eller åtminstone en ny kula imorgon!

HE-HE

Det där diskmedlet var faktist ganska bra. Det luktade då gott iallafall :) Köpte tandkräm och lite annat som man kan behöva, och en väska på Åhlens.

Undrar om man ska ta sig tid till att baka dom där muffinsarna som jag gjorde igår. Dom är redan slut, älskling tyckte om dom ;p

Disken samlas på hög!

Måste gå och köpa diskmedel.