Grattis älskling! (I efterskott)

Igår fyllde älsklingen år, och eftersom det var hans födelsedag lovade jag att inte blogga något :p Vi tillbringade hela dagen i byn, det var rätt trevligt. God mat och massa skratt, kan inte bli annat än lyckat. Han fick lite pengar av sina föräldrar, och en jättefin tavla av sin syster som vi ska hänga upp i vardagsrummet.

I Lördags kom min familj (Mamma, Danne, Linus, Fredrik & Filip. Blev trångt i vårat lilla kök, hehe..) hem till oss för att fira älsklingen eftersom mamma jobbade söndag. Dom hade köpt med sig en jättegod tårta och nå fikabröd. Dom tog även med sig en kaffekokare+kaffe eftersom vi inte hade någon. Gustav fick lite pengar och en parfym som luktade jättegott, så nu har han äntligen råd med en ny telefon som han pratat om så länge. Superglad för hans skull! (Och en liten gnutta avundsjuk) ;D

Vi gav äntligen larverna namn igårkväll. Dom heter numera Maja och Curry. Haha :D Dom har blivit jättemysiga och Curry är inte alls lika rädd och inåt som hon varit tills nu. Hon busar glatt runt med Maja och springer inte och gömmer sig såfort man hamnar i samma rum. Superbra!





Ida » 2009-10-05 | 14:46:45
URL: http://trasselharva.blogg.se/

Jag har klippt lugg :)

Hälsa grattis till gustav å vad kul att ni äntligen hittat namn till kissarna :P



Vi börjar alltid 3 h börjar match å på luleahockey.se finns matcherna :P

emma » 2009-10-05 | 22:21:05
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/

så mysigt (: har du en bra kväll?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback